Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Trener Barcelone

Koeman: Nedostajao nam je igrač poput Fatija

barcelona pique fati (1)

Osjećaj je jako dobar, ali u srijedu imamo važnu utakmicu i moramo biti fokusirani, rekao je trener Barcelone

Iako je nakon samo pet minuta pala u rezultatski minus, Barcelona je preokrenula protiv Valencije i slavila sa 3:1, što joj je tek druga pobjeda u posljednjih pet kola La Lige.

Ansu Fati izjednačio je već u 13. minuti, Memphis Depay iz penala je donio Barceloni vodstvo krajem poluvremena, a u samoj završnici strijelac je bio i Coutinho.

“Ekipa je reagirala vrlo pozitivno i zaslužila pobjedu”, rekao je nakon susreta trener Ronald Koeman, koji je posebno istaknuo Fatija, koji se tek nedavno vratio nakon dugotrajnog oporavka od operacije koljena.

“Stalno sam govorio da nam nedostaje igrač poput Fatija zbog brzine i golova koje donosi. Nisam ga želio zamijeniti, ali moramo biti oprezni s njegovim povratkom”, objasnio je Koeman zašto je svoju mladu zvijezdu izvadio nakon manje od sata igre.

Pobjeda je donekle popustila pritisak na Nizozemca, o čijem se otkazu već dugo piše kao da je gotova stvar.

“Osjećaj je jako dobar, ali u srijedu imamo važnu utakmicu i moramo biti fokusirani”, rekao je.

U srijedu Barcelona dočekuje Dinamo Kijev u 3. kolu Lige prvaka, u kojoj još nije osvojila ni bod niti postigla gol, ali ih je primila već šest – po tri od Bayerna i Benfice. Nakon toga u nedjelju joj slijedi prvi ovosezonski okršaj s Real Madridom.