Globus

srbija

Radnicu Centra za socijalni rad polila sonom kiselinom, policija je uhapsila

02/03/2021
Foto: Blic.rs

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužiocu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Lajkovcu (Srbija) uhapsili su V. N. (43) iz Lajkovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopštio je danas MUP.

Sumnja se da je ona jučer ispred Centra za socijalni rad u Lajkovcu tečnošću za koju se pretpostavlja da je sona kiselina, polila šezdesetpetogodišnju radnicu ove ustanove po glavi i tijelu, dodaje se u saopštenju.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužiocu.

– Pretpostavlja se da je motiv napada revolt Lajkovčanke, s obzirom da je Centar za socijalni rad, u slučaju koji vodi povređena Lj. P, nedavno donio odluku da njenog desetak godina mlađeg brata smjesti u ustanovu socijalne zaštite, s obzirom da je utvrđeno da sestra nije sposobna da se stara o njemu – kažu izvori Blica.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.