Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sa sinovima prije tri godine ubila muža Srećka, kosti mu pronašli tek sada

sonja sinovi

Sonja Ljubenović (48) uhapšena je juče u Kučevu u Srbiji zbog sumnje da je sa dvojicom sinova, Aleksandrom (24) i Lazarom (19), prije tri godine ubila svog muža Srećka (43) i zakopala njegovo tijelo na napuštenom placu kod groblja, piše Blic.

Srećku se 2015. godine izgubio svaki trag, a inspektori su juče, posle dojave, saznali da se na napuštenom placu nalaze njegove kosti.

Tokom ekshuminacije, Sonja je u napadu panike priznala policajcima da je prije tri godine ubila muža i sa sinovima sakrila njegovo tijelo, pa su sve troje odvedeni na saslušanje.

Nad posmrtnim ostacima najprije će se uraditi DNK analiza, kako bi se potvrdio identitet pokojnika, a nakon toga slijedi obdukcija, da bi se utvrdio uzrok smrti. Tek nakon toga će tužilac moći da zatraži pritvor za osumnjičene i naloži dalju istragu.

Njihova porodična kuća je juče detaljno pretresena i postoje veoma jake indicije da iza cijelog zločina stoji supruga Sonja.

Čim je pronađeno Srećkovo tijelo, policija je prvo posumnjala na suprugu, jer je ona uporno komšijama pričala da joj je suprugu u inostranstvu i da tamo radi.

Takođe, sumnju je pobudila i činjenica da su kosti pronađene na parceli koja pripada porodici osumnjičene žene.

Nakon toga, ona je sa sinovima zamotala njegovo tijelo u ceradu, pa su zamolili poznanika M.I. (40) da ih odveze do njihovog placa u okolini Kučeva.

Mještani Kučeva juče su bili šokirani kada su čuli da je Srećko ubijen. Kako kažu, bio je nasilan čovjek.

– Srećko je bio užasno prgav, nasilan i opasan čovjek. Nije se nikoga plašio, a glave mu je došla žena – kaže Srećkov poznanik iz Kučeva.

Interesantno je da su Ljubenovića porodica u kojoj su svi članovi poznati policiji, imaju dosijea. Srećko je privođen zbog nasilja, a Sonja zbog klevete. Stariji sin je hapšen zbog nasilja, krađa i nelegalnog oružja, a mlađi zbog nasilja i razbojništva.