Globus

Srbija

Sergej Trifunović napadnut u Beogradu dok je skupljao potpise

31/05/2020

"Cijeli narativ koji upućuju pristalice bojkota da smo izdajnici i prodani Vučićevi plaćenici rade isto što radi i Informer i Pink- oni crtaju mete na našem čelu"

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović napadnut je danas u Beogradu prilikom skupljanja potpisa za predstojeće izbore.

Trifunović je, neposredno nakon incidenta, dao izjavu da mu je prišao čovjek i pitao ga “ko je kupio šator” koji se nalazi na mjestu skupljanja potpisa.

“Ja mu kažem Vučić. Odgovara mi da zna da je Vučić. Rekoh, ‘ali, Đilas je platio ozvučenje'”, izjavio je Trifunović i dodao da je rekao samo “pozdravite vašu gospođu majku” nakon čega je uslijedio udarac u potiljak.

“Ja skačem na njega, moji me drže. Onda prolazi drugi čovjek na biciklu, a to je čovjek koji već tri dana dolazi ovde i upućuje uvrede, i vadi šrafciger na mene”, izjavio je Trifunović.

On je rekao da narativ opozicije koja zastupa bojkot “crta mete na njihovim čelima”.

“Cijeli narativ koji upućuju pristalice bojkota da smo izdajnici i prodani Vučićevi plaćenici rade isto što radi i Informer i Pink- oni crtaju mete na našem čelu”, zaključio je on.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.