Globus

izbori u hrvatskoj

Show u štabu Kolinde Grabar-Kitarović: Vikao o sotoni, prijeti incidentom

05/01/2020

Nekoliko minuta kasnije su ga izbacili iz štaba te mu zabranili ulaz

Gotovo sat vremena prije zatvaranja birališta prvi gosti su već počeli pristizati u izborni štab Kolinde Grabar-Kitarović. Među njima je bio i Vinko Gegić Bobetko koji je ničim izazvan odlučio izvesti mali performans pred okupljenim novinarima, javlja Dnevnik.hr.

“Sotona, ona stvara protiv nas. Zna se, kad diže tri prsta. Kad bude 1. svibnja, oni mašu zvijezdom petokrakom protiv koje sam se ja borio”, vikao je Gegić.

“Vjerujem sto posto u pobjedu Kolinde! Bog je uz nas, a Sotona je na drugoj strani. Mi imamo križ, a Sotonu ćemo gaziti. Sotona je ona druga strana koja je protiv nas”, vikao je.

Novinare je zanimalo ko je on i odakle je.

“Ne znam ni ja odakle sam, ja sam Hrvat katolik. Došao sam iz Beograda da branim svoju Hrvatsku. Dok sam volio Srbiju, živio sam u Beogradu. Onog trenutka kad je Srbija napala moju zemlju, rekao sam – doviđenja. Prvi dan sam pristupio Hrvatskoj vojsci, ne stidim se toga, radostan sam”, poručio je Gegić. Ipak, kaže, on nikoga ne mrzi. Odnosno, skoro nikoga.

“Volim hrvatski narod, volim i Srbe, sve volim. Ali četnike ne”, objasnio je. Kaže da voli i sve medije, ali dvoje novinara mu ipak nikako ne sjeda, i to toliko da je zaprijetio incidentom ako ih ugleda u stožeru.

“Samo Bago i ona Munižaba… To ne volim. Nemoj da dođu da ne ispadnu incidenti”, poručio je Gegić. Tvrdi da ništa nije pio.

Nekoliko minuta kasnije su ga izbacili iz štaba te mu zabranili ulaz.

Index javlja da u u dvorani vlada očajna atmosfera. Ljudi tipkaju po mobitelima i tiho pričaju. Nema ni zastava, pišu na Indexu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.