Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Srbija

Snimak divljanja na autoputu: Maskirani napadači palicama razbijali automobile

napad autoput

Policija je ubrzo stigla na lice mjesta i zatekla dva razlupana vozila i četvoricu mladića od kojih su trojica povrijeđena u incidentu

Policija traga za maskiranim napadačima koji su u noći između utorka i srijede izletjli na autoput Miloš Veliki kod Mislođina u Srbiji i naoružani palicama lupali vozila.

Tom prilikom povrijeđene su tri osobe. Na društvenim mrežama pojavio se snimak napada.

Pojedini mediji prenose da napadači pripadaju navijačkoj grupi.

Policija je ubrzo stigla na lice mjesta i zatekla dva razlupana vozila i četvoricu mladića od kojih su trojica povrijeđena u incidentu.

“Na putu je stajao reno novosadskih registarskih oznaka, kojem je bilo polomljeno staklo na vozačevim vratima. U vozilu su bila dva mladića koji su zadobili posjekotine po rukama”, kaže za Blic dobro obaviješten izvor.

Nekoliko metara dalje polupan je “citroen” stranih registarskih oznaka. Nepoznati počinioci su razlupali sva stakla na lijevoj strani vozila, ali i vrata i branike. U tom vozilu su bili M. D. (29) koji je prošao bez povreda i M. Đ. (31) koji je imao posjekotine u predjelu vrata.

Prema saznanjima od izvora bliskih istrazi, mladići su rekli da ne znaju ko ih je napao i da su krenuli na odmor u Crnu Goru kada su ih nepoznati i maskirani napadači zaustavili i palicama im polupali automobile.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je pronašla palice koje su korištene u napadu, dok se za počiniocima još traga.