Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Spektakularna akcija srbijanske policije, uhapšeni prevaranti iz Crne Gore

Untitled-3

Prizemlje beogradskog Tržnog centra “Ušća” za svega nekoliko minuta pretvorilo u poprište dramatične akcije hapšenja jednog domaćeg i trojice državljana Crne Gore, osumnjičenih za iznudu desetina hiljada eura!

Na kratkom snimku koji je napravio srbijanski MUP vide se dvije akcije hapšenja u prizemlju tržnog centra, piše beogradski Blic.

Potpuno šokirani, posjetioci “Ušća” prvo su odgledali hapšenje jednog od osumnjičenih bukvalno za stolom kafića, dok su u drugom slučaju policajci morali i da se daju u potjeru za muškarcem koji je, nakon hapšenja kolege, panično pokušao da istrči iz tržnog centra. Uzalud.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije danas je saopštilo da su uhapšena tri državljanina Crne Gore i jedna osoba iz Kuršumlije zbog sumnje da su iznudili više od 60.000 eura.U saopštenju se navodi da je prilikom primopredaje 10.000 eura i 13.600 dolara policija u Tržnom centru “Ušće” uhapsila državljane Crne Gore M. R, (37), LJ. B. (37) i i M.R. (45) i V.V. (33) iz Kuršumlije.

Svima je određeno zadržavanje do 48 časova.

Osumnjičeni su u dužem periodu od oštećenog, uz ozbiljne prijetnje njemu i njegovoj porodici, iznudili više od 60.000 eura i tražili da spremi još 50.000 eura, navodi se u saopštenju i dodaje da su se osumnjičeni udružili, koristili posebne telefone i iznajmljivali automobile i stanove.

Prilikom primopredaje novca u Tržnom centru “Ušće” kada je oštećeni trebalo da im isplati 10.000 eura i 13.600 dolara, osumnjičeni su uhapšeni i uz krivičnu prijavu biće privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, piše u saopštenju.