Globus

ibarska magistrala

Stravični prizori s mjesta nesreće u kojoj su poginuli Erdan i Selmin (VIDEO)

22/01/2020

Do stravične nesreće je došlo kada se automobil marke “golf” crnogorskih registarskih odluka, prilikom preticanja dva kamiona, zakucao u autobus koji je išao suprotnom trakom

Prizor na mjestu nesreće koja se dogodila rano jutros u mjestu Travnik, na Ibarskoj magistrali u Srbiji, je stravičan.

Automobil, u kom su na licu mjesta nastradali rođaci Erdan Husović (18) i Selmin Halilović (28) iz Rožaja u Crnoj Gori i teško povrijeđena Neima H. (49), je potpuno smrskan nakon što se zakucao u autobus.

Do stravične nesreće je došlo kada se automobil marke “golf” crnogorskih registarskih odluka, prilikom preticanja dva kamiona, zakucao u autobus koji je išao suprotnom trakom.

Prema informacijama sa lica mjesta, u kolima su život izgubila dva mladića Erdan H. (18) i Salmin H. (28), dok je teže povrede zadobila Neima H. (49) koja je hitno prevezena u bolnicu.

Kako se nezvanično saznaje, u automobilu je bila i majka jednog od stradalih mladića, a za volanom je bio osamnaestogodišnji Erdan.

Niko od putnika autobusa nije povrijeđen.

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj dionici Ibarske magistrale u potpunom prekidu, a poslije uviđaja biće poznato i više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila.

Pretpostavlja da su glavni uzroci neprilagođena brzina u uslovima smanjene vidljivosti zbog guste magle.

Vozač autobusa u koji se zakucao “golf” rekao je za Telegraf da su policija, Hitna pomoć i vatrogasci brzo stigli na lice mjesta i odmah započeli izvlačenje tela poginulih i povrijeđene žene iz automobila od kog nije ostalo gotovo ništa.

On dodaje da niko od putnika iz autobusa nije povrijeđen, a i da su ljudi, bez obzira na sve ostali pribrani sve vrijeme.

– Neki su još na mjestu nesreće, neki su otišli – rekao je on za ovaj portal.

Preticali po magli: Poginula dva brata, u automobilu im bila i majka

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.