Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nesreća u Hrvatskoj

Sve zbog pijane vozačice: Otac poginuo, kćerka u komi i amputirali joj nogu

nesreca

Djevojka leži na intenzivnoj njezi u teškom stanju i liječnici joj se bore za život

Djevojci (17), koja je bila s ocem na motociklu kad ih je na cesti nadomak Poreča u srijedu navečer automobilom udarila pijana vozačica, liječnici u Općoj bolnici Pula morali su zbog teških povreda amputirati potkoljenicu, javlja 24sata.hr.

Djevojka leži na intenzivnoj njezi u teškom stanju i liječnici joj se bore za život.

Trenutno je u stanju bez svijesti u koje su je stavili ljrkati uz pomoć lijekova. Prvi nalazi pokazuju da joj glava nije ozlijeđena.

Podsjetimo, nesreća u kojoj je stradala bila je u srijedu u 23.30 sati na području Poreča. Vozila se kao suvozačica na motociklu. Vozio ga je njezin otac (39), koji je poginuo na mjestu.

Za volanom Volkswagen Caddyja, koji ih je udario, bila je 32-godišnjakinja iz Višnjana. Imala je 1,44 promila alkohola i vozila iz smjera Poreča prema mjestu Kukci.

Nedaleko od naselja vozačica je djelomično prešla na suprotnu stranu ceste, gdje je prednjim dijelom udarila u motocikl Gillera koji je naišao iz suprotnog smjera.

Od siline udara motociklist je s djevojkom pao na travnjak u blizini ceste. Vozačica Volkswagena je lakše ozlijeđena te je zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu uhapšena i nad njom se provodi kriminalističko istraživanje. U trenutku nesreće u Volkswagenu su se nalazila još tri putnika u dobi od 29, 19 i 18 godina iz Osijeka koji su, nasreću, prošli bez ogrebotine.