Globus

TRAGIČAN EPILOG

Tijelo mladića pronašli nakon 79 dana potrage, skrivala ga visoka trava

17/09/2019

Pored tijela mladića bio je i motor kojim se tog kobnog julskog dana zaputio na probnu vožnju nakon popravke

Potraga za Miroslavom Armackim iz Melenaca kod Zrenjanina koja je trajala od 4. jula završena je u subotu, nažalost pronalaskom tijela dvadesettrogodišnjaka.

Prema nezvaničnim informacijama Blica, tijelo je nađeno u kanalu pored puta iz Melenaca prema Zrenjaninu, u neposrednoj blizini trase kojom su već prolazili njegovi bližnji tokom trajanja potrage. Naime, samo nekoliko desetina metara i visoka trava skrili su tragediju koja se dogodila.

Pored tijela mladića bio je i motor kojim se tog kobnog julskog dana zaputio na probnu vožnju nakon popravke. Da tragedija bude veća, on je planirao da nakon toga časti prijatelje i rodbinu jer je dobio povišicu.

– Na dan kada je nestao zvao nas je na roštilj. Častio je zato što su mu u firmi u kojoj radi kao bravar – varilac povećali cijenu radnog sata. Praktično je slavio povećanje plate. On je po prirodi šaljivdžija, a toga dana je bio posebno raspoložen zbog lijepih vijesti iz firme. Kasnije je otišao da isproba motor koji je toga dana popravljao i nije se više vratio – ispričao je svojevremeno Aleksandar Armacki, brat stradalog Miroslava, naglasivši da je Miroslav dobar vozač.

Još nije utvrđeno šta je uzrok tragičnog prekida tako mladog života, ali policija je pokrenula istragu.
Prvu vijest o pronalasku Armackog objavio je Igor Jurić na svom Facebook profilu.

– Duboko me je potresla ova vijest, kao čovjeka, prijatelja ove porodice i nekoga ko je isto prošao. Teško je ovo saznanje, ali jedino teže od njega je neizvijesnost. Počivaj u miru, dobri čovječe – napisao je Jurić, napomenuvši i da je potraga trajala 79 dana.

Podsjetimo, Miroslav je nestao 4. jula 2019. godine. On je posljednji put viđen toga dana oko 22 sata na izlazu iz Melenaca ka Zrenjaninu, zbog čega je ovaj teren danima detaljno pretraživan.

U akciju su bili uključeni dronovi, avioni, kao i više desetina dobrovoljaca i članova porodice, ali nisu pronašli nijedan trag koji bi mogao da ukaže na to šta se dogodilo sa njim.

Kako se fotografija nestalog mladića proširila društvenim mrežama, počeli su da kruže zluradi komentari i neistine, koje je Aleksandar demantovao. Takođe, pojavila se i informacija da je pronađen Miroslavljev motor, što je Aleksandar takođe demantovao.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.