Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tramvaj usmrtio pješaka, dijelovi tijela rasuti po cesti

nesreca beograd
Foto: RAS Srbija/Blic.rs

Nepoznata osoba poginula je u utorak uvečer nešto prije 23 sata u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu kada je na nju naletio tramvaj.

Iz Hitne pomoći navode da je “u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu poginula je jedna osoba u 22.50”.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da su “nepoznate okolnosti dovele do smrtnog ishoda i da će istražni postupak utvrditi razloge”.

“Blic” piše da je riječ o muškarcu srednjih godina koji je najvjerovatnije pretrčavao Bulevar van pješačkog. U tom trenutku na njega je naletio tramvaj koji se kretao iz pravca centra grada ka okretnici u Ustaničkoj ulici.

Oni navode da je tramvaj je muškarca odnio oko sto metara uzbrdo od mjesta udara.

Ljekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

“Novosti” pišu da je muškarac “iskočio iz prvog vagona duplog tramvaja i pao ispod drugog”, da ga je tramvaj raskomadao i da su “dijelovi tijela bili rasuti u dužini od 200 metara”.

Prema riječima dežurnog dispečera GSP-a, muškarac se nalazio u dupliranom tramvaju na liniji 7 i na stajalištu “Lion”, čovjek je nasilno otvorio vrata i ispao iz tramvaja.

“Putnik je iskočio kad je tramvaj počeo da se kreće u smjeru ka okretnici u Ustaničkoj. Vozač nije ni primjetio da je prilikom skoka potpao pod drugi vagon, koji ga je potpuno isjekao,” potvrdio je “Novostima” dispečer GSP-a.

Takođe, list piše da je poginuli čovjek navodno bio u alkoholisanom stanju.