Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

CeMI

Tri opozicione koalicije koje su najavile saradnju nakon izbora imat će najmanje 41 mandat

slika-08-30-02-06-34

Tri opozicione koalicije koje su najavile saradnju nakon izbora Za budućnost Crne Gore, Crno na bijelo i Mir je naša nacija će imati najmanje 41 mandat, tvrdi Zlatko Vujović

Tri opozicione koalicije Za budućnost Crne Gore, Crno na bijelo i Mir je naša nacija, koje su najavile saradnju nakon parlamentarnih izbora imaće najmanje 41 mandat saopšteno na pres konferenciji Centra za monitoring i istraživanje (CeMI).

Predsjednik Upravnog odbora CeMI-ja, Zlatko Vujović, rekao je da na osnovu 88,4 odsto obrađenog uzorka Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović ima 34,8 odsto ili 29 mandata, “Za budućnost Crne Gore”32,7 odsto ili 28 mandata.

Ukazao je da su još uvijek moguće određene promjene.

“Međutim, ono što građane najviše interesuje, a to je da tri opozicione koalicije koje su najavile saradnju nakon izbora Za budućnost Crne Gore, Crno na bijelo i Mir je naša nacija će imati najmanje 41 mandat. To je nešto što najvjerovatnije neće biti dovedeno u pitanje, ali treba sačekati s obzirom da u nekim situacijama, možda će tek informacija od Državne izborne komisije biti ono što će biti konačni rezultati”, kazao je Vujović.