Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

herceg novi

U Crnoj Gori ogroman val povukao dječaka (13) u more, traje potraga

cg potraga

Komandant Službe za zaštitu i spašavanje Herceg Novi Zlatko Ćirović kazao je za RTV Crne Gore da za dječakom tragaju tri ekipe policije i jedna Službe zaštite i spašavanja

U toku je potraga za trinaestogodišnjim dječakom u Herceg Novom, kojeg je sinoć oko 23 sata val povukao u more, priopćio je direktor Direktorata za zaštitu i spašavanje MUP-a Crne Gore Miodrag Bešović.

Po njegovim riječima, u potragu su uključeni Služba pomorske sigurnosti, Služba zaštite i spašavanja, pripadnici ronilačkog centra i Uprave policije.

“Do sada nismo imali rezultate te potrage. Nažalost, to je jedina informacija koju smo sinoć kasno dobili”, rekao je Bešović.

Komandant Službe za zaštitu i spašavanje Herceg Novi Zlatko Ćirović kazao je za RTV Crne Gore da za dječakom tragaju tri ekipe policije i jedna Službe zaštite i spašavanja.

“Sinoć oko 22 sata smo dobili poziv policije da je val povukao dječaka u more. Pošto su valovi bili ogromni, mogli smo samo reflektorima osvijetliti more. Od sinoć smo tu. Do sada niko nije mogao ući u vodu, a sada se more smirilo pa se nadamo boljoj potrazi”, kazao je Ćirović.