Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Identifikovan

U Jadranskom moru pronađeno tijelo muškarca

pomorska policija hrvatska
FOTO: Pixsell/ Arhiva

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture ranije danas je saopćilo da je u 14,15 sati pokrenuta koordinirana akcija traganja i spašavanja za nestalim članom posade ribarice u moru hvarsko – viškog arhipelaga

Splitska policija potvrdila je da je u četvrtak oko 15,50 sati u moru viškog akvatorija pronađeno tijelo muškarca za kojim se tragalo, javila je Hina.

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture ranije danas je saopćilo da je u 14,15 sati pokrenuta koordinirana akcija traganja i spašavanja za nestalim članom posade ribarice u moru hvarsko – viškog arhipelaga.

Prijatelji nestalog muškarca su u četvrtak, nakon što je pao u more, prijavili njegov nestanak, pa se odmah oko otoka Hvara i Visa krenulo u potragu. U akciju traganja i spašavanja krenuli su djelatnici Lučke kapetanije Milna i Hvar. Za to vrijeme, prema informacijama iz Nacionalne središnjice za usklađivanje traganja i spašavanja na moru u Rijeci, na kopnu su tragali vatrogasci i plovilo iz sastava PPAP Split.

Također prema svim učesnicima u pomorskom prometu, u području traganja odašiljala se ‘PAN – PAN’ poruka ‘čovjek u moru’, posredstvom Obalne radio postaje ORP Split-radio, prenosi Hina.