Globus

zapljena u srbiji

U kamionu ispod slame prevozio čak 140 kilograma marinuane!

13/02/2020

Oko 140 kilograma marihuane pronađeno je tokom kontrole teretnog vozila, kojim je upravljao osumnjičeni A.J, u tovarnom delu ispod slame i upakovanu u pakete i potom u osam vreća

Policija je u Prokuplju zaplenila oko 140 kilograma marihuane i uhapsila A.J. (48) zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i prodavao opojne droge, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, prenosi Anadolu Agency (AA).

Oko 140 kilograma marihuane pronađeno je tokom kontrole teretnog vozila, kojim je upravljao osumnjičeni A.J, u tovarnom delu ispod slame i upakovanu u pakete i potom u osam vreća.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohvalio je rad policije, ocenivši da je ova zaplena samo jedna u nizu akcija.

On je podsetio i da je tokom prethodnih desetak dana u policijskim akcijama zaplenjeno više kilograma heroina i amfetamina.

“Želim da se zahvalim svim ljudima iz policije koji danonoćno rade i razumeju koliko je važno da kao zemlja izađemo kao pobjednici iz ove teške borbe i pošaljemo jasnu poruku da ne postoji mjesto u Srbiji gde će bilo koji narko-diler biti siguran i slobodan. Zato ohrabrujem pripadnike policije da nemilosrdno svakog dana rade na suzbijanju narko-trafikinga u Srbiji”, poručio je Stefanović.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.