Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hrvatska

U poplavljenom podrumu porodične kuće pronađena mrtva žena. Tijelo prevukli bagerom

Foto: Facebook
Poplave u Rasinji

Nakon pronalaska beživotnog tijela žene u poplavljenom podrumu, zbog velike količine vode na prometnicama u Rasinji mrtvozornika su morali prevesti bagerom kako bi pregledao tijelo

Vatrogasci i brojne službe na koprivničkom području noćas su uklanjale štete od poplave prouzročene obilnim padavinama, najteže je bilo u Rasinji, a u jednom od poplavljenih podruma pronađeno je tijelo 74-godišnjakinje, koja je umrla od srčanog udara, saznaje se u utorak u policiji.

Tijelo 74-godišnje žene pronađeno je u podrumu porodične kuće punom vode u Rasinji, prve su pretpostavke bile da se utopila, no obdukcija je pokazala da je umrla od srčanog udara.

Rezultat obdukcije

“U ponedjeljak oko 19 sati u Rasinji, pored Koprivnice, u podrumu porodične kuće od zastoja srca preminula je 74-godišnjakinja, a njenu smrt mediji su s krivom protumačili kao utapanje uslijed velikih oborina”, izvijestili su jutros iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Nakon pronalaska beživotnog tijela žene u poplavljenom podrumu, zbog velike količine vode na prometnicama u Rasinji mrtvozornika su morali prevesti bagerom kako bi pregledao tijelo, neslužbeno se doznaje.

Miroslav Blažetić iz Koprivničkog centra 112 za Hinu je izjavio da su sinoć i noćas hitne službe imale brojne intervencije zbog velike količine oborina i poplave.

Osim u Rasinji gdje se sanira šteta, privremeno je bila zatvorena državna cesta D2, koja spaja Koprivnicu i Đurđevac.

Koprivnički bregi također su djelomično plivali pod vodom jer je voda prelazila preko tamošnjeg pružnog prijelaza

-Voda u podrumima pojavila se i u Križevcima, rekao je Blažetić, dodavši kako mu je mobitel pun poruka s terena o štetama nastalim uslijed velikih oborina. No, veličina šteta utvrdit će se naknadno.

Strahovalo se i od plavljenja potoka Gliboki nedaleko Koprivnice, ali na sreću do toga nije došlo.