Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

crno jutro u zagrebu

U roku od sat vremena ubijene dvije žene,obje su pronađene u stanu: “Neko mi je ubio mamu”

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Policija je, kako je neslužbeno saznao Jutarnji, jutros oko 8:20 zaprimila poziv muškarca koji je rekao “neko mi je ubio mamu”

Jutros je oko 8:20 u stanu u zagrebačkom kvartu Srednjaci nađeno beživotno tijelo starije ženske osobe. Kako javlja zagrebačka policija, smrt je prema dosad utvrđenom posljedica kaznenog djela.

Kako neslužbeno saznaje Index, policija sumnja na ubistvo.

“Neko mi je ubio mamu”

Policija je, kako je neslužbeno saznao Jutarnji, jutros oko 8:20 zaprimila poziv muškarca koji je rekao “neko mi je ubio mamu”.

List navodi kako je ubica s više uboda oštrim predmetom, najvjerovatnije nožem, usmrtio ženu. Dodaje kako se jutros na vratima njezina stana pojavio se muškarac kojeg su dočekali očiti znakovi provale.

U toku je policijski uviđaj, nakon kojeg će biti poznato više detalja.

Podsjetimo, jutros se već dogodilo ubistvo žene u Zagrebu. U stanu u Livadićevoj ulici muškarac je ubio ženu, članicu obitelji.

Kako su Indexu javili čitatelji, jutros se u Livadićevoj ulici kod Kvatrića oko 7:20 začuo se ženski vrisak, a na lice mjesta ubrzo su došli specijalci i hitna. Dio Livadićeve ulice kod Kvatrića bio je blokiran, a policija nije propuštala vozila ni pješake.

“Danas oko 7.25 na području Maksimira u stanu je muškarac ispalio hitac iz vatrenog oružja koji je ozlijedio članicu obitelji. Policijski službenici ozlijeđenu su izvukli iz stana i pružena joj je liječnička pomoć”, poručila je policija, dodavši da je osumnjičeni pod njihovim nadzorom.

Žena je, nažalost, kasnije preminula u bolnici od zadobivenih ozljeda, potvrdila je policija oko 9:30. U tijeku je policijski uviđaj kojim bi trebale biti utvrđene pojedinosti ovog događaja.