Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hrvatska

U stravičnoj nesreći na licu mjesta poginula dva brata i sin suvozača

U prometnoj nesreći kod Velike Gorice poginule tri osobe
07.05.2022., Velika Gorica - Prometna nesreca kod mjesta Ogulinec, tri osobe poginule u slijetanju automobila s ceste. Ocevid je u tijeku. Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Policija sumnja da su do nesreće doveli skliska cesta i brzina neprilagođena uvjetima na cesti

Kod Velike Gorice jučer poslijepodne došlo do teške saobraćajne nesreće, u kojoj je troje ljudi izgubilo život.

Automobil marke Ford je oko 17 sati sletio s državne ceste 30 u mjestu Ogulinec kod Velike Gorice te završio na krovu. Policija je potvrdila da je u nesreći poginulo troje ljudi, među njima i dječak predškolskog uzrasta.

Jutarnji neslužbeno doznaje da su u nesreći poginula dva brata te sinčić suvozača.

Policija sumnja da su do nesreće doveli skliska cesta i brzina neprilagođena uvjetima na cesti.

“Nismo odmah znali šta se događa. Izašli smo na cestu i neki muškarac je vikao: ‘Ljudi, zovite Hitnu’. Potom smo vidjeli u daljini smrskani bijeli Ford okrenut naopačke”, ispričala je jedna mještanka za Jutarnji.

“Vrata auta bila su širom otvorena i tijela su bila vani, a oko njih i neki predmeti koji su ispali. Vrlo uznemirujući prizor iako smo 50-ak metara bili daleko. Nije dugo trebalo da u Ogulinac dođu Hitna, policija i vatrogasci. Na licima im se kasnije vidjelo da im je teško od scena kojima svjedoče iz blizine. Jadna porodica trojice poginulih. Ne mogu ni zamisliti koju tugu proživljavaju”, dodala je.