Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

hrvatska

U šumi pronađena dva smrznuta tijela, riječ je o mlađim muškarcima iz okolice?

Oba tijela su, po nalogu Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, prevezena na Odjel patologije u virovitičku Opću bolnicu radi obdukcije i utvrđivanja identiteta

Dva smrznuta tijela mlađih muških osoba pronađena su u šumskom predjelu između naselja Slatinski Drenovac i Velika u ponedjeljak, javila je danas hrvatska policija.

Tijelo jedne osobe pronašli su oko 9:45 radnidi firme koja se bavi čišćenjem snijega ralicom, dok je drugo tijelo pronašao 41-godišnjak oko 15 sati na drugoj lokaciji, pri dolasku do šumskih radnih strojeva.

Oba tijela su, po nalogu Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, prevezena na Odjel patologije u virovitičku Opću bolnicu radi obdukcije i utvrđivanja identiteta.

Nakon objave vijesti pojavile su se i glasine kako je moguće da se radi o migrantima, ali neslužbene informacije koje objavljuje 034portal kažu da se radi o dvije osobe koje žive na području Požeško-slavonske županije, u okolici Velike.

Pretpostavlja se, kako piše 034portal, da su nesretni muškarci u nedjelju krenuli na izlet te se zaputili od Velike prema Slatinskom Drenovcu, ali su ih zaustavili snažan i hladan vjetar te snježna oluja.