Zločin u Srbiji

Ubio gazdu kod kojeg je radila njegova supruga, poznat i razlog

jozo

Kalapiš je ubio starca jer mu se supruga požalila da ju je starac pipkao i dosađivao joj. Uzeo je žarač i usmrtio ga jednim udarcem u glavu

Jozo Kalapiš (29) iz Belog Blata pored Zrenjanina uhapšen je zbog sumnje da je žaračem ubio Janoša Kasaša (86), gazdu na čijem je imanju radila njegova žena Angelika Š.

Naime, Kalapiš je ubio starca jer mu se supruga požalila da ju je starac pipkao i dosađivao joj. Uzeo je žarač i usmrtio ga jednim udarcem u glavu.

Kako prenose srbijanski mediji, ubijeni je u kući živio sam. Mještani pričaju da, iako je mogao biti djed Jozinoj supruzi, on je prema njoj duže vremena bio navalentan. Ona je radila kod njega i pomagala mu oko imanja, međutim, on je to zloupotrebljavao.

Štipkao ju je, dodirivao po tijelu, govorio joj razne bezobrazluke i konstantno joj se nabacivao predlažući da budu intimni, ispričali su mještani novinarima.

– Ženi je prekipjelo i sve je ispričala svom suprugu. Jozo je, inače, malo nezgodan. Voli i da popije, tako da je ono što mu je ispričala žena izazvalo njegov bijes. Otišao je kod Janoša da rasprave to što imaju, međutim, nastala je žučna rasprava. Poslije svađe, to je preraslo u ozbiljan sukob, da bi Jozo u jednom trenutku uzeo žarač i iz sve snage udario starca u glavu. Janoš je zadobio teške povrede, zbog čega je ubrzo preminuo. Nije poznato da li je i Janoš pokušao da nasrne na osumnjičenog – ispričao je jedan od komšija novinarima.

Jozo i njegova supruga radili su razne poslove po selu da bi zaradili za život.

– Jozo je, iako je često bio agresivan, mnogo radio i borio se kroz život. Kao i njegova žena, koja je radila i pomagala po selu da bi zaradila koji dinar – kaže jedan od komšija Joze Kalapiša.