ljubavni trougao

Ubio ljubavnicu nakon što ga je ostavila njena majka (FOTO)

trougao

Farrell je prvotno bio u dugogodišnjoj vezi s majkom žrtve Sarom Lodwig. Nakon što su prekinuli, započeo je seksualni odnos s njenom kćeri, koju je poznavao još otkako je bila školarka

Jason Farrell (49) proglašen je danas krivim za ubistvo svoje mlade ljubavnice Sammy-Lee Lodwig (22) nakon što ga je ostavila njena majka.

Farrell je prvotno bio u dugogodišnjoj vezi s majkom žrtve Sarom Lodwig. Nakon što su prekinuli, započeo je seksualni odnos s njenom kćeri, koju je poznavao još otkako je bila školarka.

Ali ljubomornom Farrellu nije sjelo to što je majka njegove ljubavnice imala novu vezu te je u Swanseaju u Južnom Walesu prvo napao novog majčinog ljubavnika, a zatim iskalio svoj bijes na Sammy-Lee, piše The Sun.

Ubijena Sammy-Lee

Prvo ju je zavezao, a zatim izbo nožem i ubio. Nakon toga je napisao priznanje za policiju. U bolnici je policijskim službenicima rekao kako je poznavao Sammy-Lee cijeli njen život i da nije zaslužila ovakvu smrt.

Sarah Lodwig

Tužitelj Michael Jones rekao je da je Farrell brutalno, nemilosrdno i više puta izbo nožem Sammy-Lee u svom stanu u podrumu.

Kada su policija i bolničari 23. aprila ušli u njegov stan, pronašli su pod pokrivačem krvavo tijelo Sammy-Lee. Pored kreveta je bio krvavi kuhinjski nož.

Jason Farrell

Sudac Justice Lewis rekao je Farrellu da će u petak biti osuđen na doživotni zatvor.