Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zločin u americi

Ubio suprugu i oba sina, pa presudio i sebi, na Facebooku ostavio potresnu poruku

Uz objavu dodao je i 80 fotografija svojih sinova na kojima igraju bejzbol, love, pecaju…

Muškarac  iz SAD-a ubio je ženu, a potom i oba sina pa presudio sebi nekoliko sati nakon što je na Facebooku objavio da ga je žena varala.

Kyle Milliken (41) ubio je 35-godišnju Ashley Milliken, 13-godišnjeg Kjaea Millikena i osmogodišnjeg Kycohna Millikena prije nego što je presudio sebi u Mayfieldu u Kentuckyju. Strašan zločin dogodio se prošlu nedjelju ujutro.

“Djeca su mi sve na svijetu, a žene dolaze i odlaze. Ako ona nije sretna, ne možeš je učiniti sretnom!”, napisao je na Facebooku pa dodao:

“Dugo vremena to je ionako namjeravala učiniti, ali kad nekoga godinama nosite, a ona vas i dalje izda, što vam je činiti? Postoji jedna osoba koja stoji iza ove avanture. Moram reći da volim svoje momke svakim gramom sebe. Sve što sam u životu napravio kao odrasla osoba je bilo za njih, da imaju bolji život u odrastanju nego sam ga ja imao. I onda se dogode ovakve stvari i sve se uništi”, dodao je.

Kyle je napisao imena svojih sinova i dodao: “Moje sve, ništa drugo zapravo nije važno.”

Uz objavu dodao je i 80 fotografija svojih sinova na kojima igraju bejzbol, love, pecaju…

Porodični pastor Chad Lamb iz crkve Grace Life u Mayfieldu rekao je za WPSD-TV da je šokiran ovime što se dogodilo.

“Bila je to vrlo poznata porodica, cijenjena s obje strane obitelji iz koje potječu”, rekao je za Millikense pa dodao:

“Naša zajednica sada tuguje.”

Policija je potvrdila smrt svih članova porodice Millikens te dodala da prilikom ubistva i samoubistva nije bilo opasnosti za javnost, prenosi Index.

My kids are my everything, a women can come and go. If she is not happy You can’t make her happy! A lot of the time, she…

Posted by Kyle Milliken on Subota, 19. decembar 2020.