Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

crnogorski mediji

Ubistvo dvojice mladića u vikendici: Sami otvorili vrata ubicama koji su u njih ispalili 30 metaka

5260721_image3_ls

Zbog ovog zločina nekoliko osoba privedeno je na saslušanje

Najmanje tri osobe učestvovale su u ubistvu Podgoričana Nemanje Prelevića (28) i Danila Pekovića (18).

Kako pišu crnogorski mediji, mladići su ubijeni u subotu, ali su njihova tijela pronađena dan kasnije. Zbog ovog zločina nekoliko osoba privedeno je na saslušanje.

Podgoričani su u vikedicu na Veruši stigli najvjerovatnije po dogovoru sa, za sada, nepoznatim osobama. Prema prvim rezultatima iz istrage, na mladiće su pucale najmanje tri osobe iz različitog oružja.

Dvostruko ubistvo na Veruši prvi je otkrio komšija, koji je došao da provjeri Prelevića i Pekovića, nakon što se nisu javljali na telefone. Prelevićeva supruga Aleksandra pozvala je komšiju obiđe Nemanju i vidi je li sve u redu. Samo nekoliko minuta kasnije, komšija je ugledao Prelevićevo beživotno tijelo, poslije čega je alarmirana i policija.

Jedan od sagovornika Vijesti tvrdi da tačno vrijeme smrti tek treba da bude utvrđeno, ali da prikupljeni podaci upućuju na zaključak da se zločin dogodio noć prije nego su tijela mladića pronađena – u nedjelju oko 19 sati, u mjestu Ljevorečke Tuzi.

Prema istim informacijama, Prelević je navodno u subotu veče ubicama otvorio vrata svoje vikendice – nakon što su u njega iz vatrenog oružja ispalili nekoliko metaka, nastavili da pucaju u dvadesetogodišnjeg Pekovića.

Iz policije nezvanično je saopšteno da su ubice ispalile oko 30 metaka.

Prema policijskim evidencijama, Prelević i Peković slovili su za bezbjednosno interesantne osobe.