Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ubistvo u Srbiji: Bračni par zaklan, pa bačen u septičku jamu

policija srbija

Tijela supružnika Dragoljuba (71) i Drage (79) Jugović jučer ujutru pronašla je policija kako plutaju septičkom jamom u selu Brodici kod Kučeva u Srbiji.

Na njihovim tijelima bili su vidljivi ubodi noža kojima su usmrćeni, a najviše ih je bilo u predjelu vrata. Jugovići su važili za jedne od bogatijih jer su imali kafanu, ali i velike švicarske penzije.

Kako javlja portal Alo! saznaje, u pitanju je tipovano ubistvo jer je ubica, ili više njih, znao da se radi o bogatim penzionerima. Istraga će pokazati koliko im je novca odnijeto, kao i to da li su mučeni prije izbadanja.

kuca

Ubijeni bračni par bio je najbogatiji u selu

– Tijela su poslata na obdukciju. Po njima su se vidjele rane najvjerovatnije od noža. I babi i dedi bio je presječen vrat – objašnjava izvor blizak cijelom događaju.

Komšije monstruozno ubijenog para bile su u šoku.

– Oni su najbogatiji u ovom selu. Sve su stekli sami i takvu sudbinu nisu zaslužili. Ni najstariji meštani ne pamte ovako surovo ubistvo. Vjerujemo da je to uradio neko ko zna da imaju novac. Poslije ovoga, svi strahujemo za živote – pričaju komšije ubijenih koje su i pozvale policiju jer ih nisu vidjele.

Bračni par je ubijen u svojoj kući, nakon čega je bačen u septičku jamu. Policija je uzela izjave rođaka i komšija i vjeruje da će ubrzo riješiti slučaj.