Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zbog ubistva supruge

Uhapšen Zoran Marjanović, ide u zatvor gdje bi trebao provesti 40 godina

Muž srpske pjevačice Jelene Marjanović osuđen je na 40 godina za njezino ubojstvo
22, July, 2022, Belgrade - The High Court in Belgrade handed down a verdict according to which Zoran Marjanovic is guilty of the serious murder of his wife Jelena Marjanovic on April 2, 2016 in Borca, and the lawyers briefly addressed the media. Uros Marjanovic, Zoran Marjanovic, Milos Marjanovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 22, jul, 2022, Beograd - Visi sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj je Zoran Marjanovic kriv za tesko ubistvo svoje supruge Jelene Marjanovic 2. aprila 2016. godine u Borci, a advokati su se kratko obratili medijima Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Marjanović je uhapšen oko 14 sati i biće odveden u pritvor u Centralni zatvor u Beogradu

Zoran Marjanović, kojeg je Viši sud u Beogradu osudio na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, uhapšen je danas, prenose srbijanski mediji.

Kako navode, Viši sud u Beogradu je nakon što je izrekao presudu poslao rješenje o određivanju pritvora Marjanoviću u odjeljenje za pretrage Uprave kriminalističke policije.

Marjanović je uhapšen oko 14 sati i biće odveden u pritvor u Centralni zatvor u Beogradu.

Viši sud u Beogradu osudio je Zorana Marjanovića na kaznu zatvora od 40 godina za teško ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine u Borči.

Nakon što je osuđen za ubistvo supruge, iako mu je određen pritvor, Marjanović je napustio sud i otišao svojoj kući u Borči.

Po dolasku kući, Marjanović je dao izjavu za Telegraf.rs.

On je, između ostalog, ponovio da nije kriv za djelo za koje je osuđen.

U kući je proveo nešto više od sat vremena, nakon čega je stigla policija, koja ga je potom odvela u pritvor.