Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Beograd

Uhapšena 75-godišnja žena zbog proizvodnje i prodaje narkotika

pare droga mup srbije (1)

Pored pomenute droga policija je u Ulici Pančevački put u Krnjači, pretresom kuće, pomoćnih prostorija i dvorišta osumnjičene zaplijenila i vagicu za precizno mjerenje

Beogradska policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsila je J.D. (75) zbog sumnje da se bavila proizvodnjom i prodajom narkotika jer je pretresom njene kuće pronađeno oko 120 grama heroina.

Policija je u kući osumnjičene zatekla Lj.K. (59) i R.K. (60) kod kojih su pronađenje dvije kesice sa manjom količinom heroina koje su, kako se sumnja, prethodno kupili od osumnjičene J.D., navodi se u saopštenju MUP-a.

Pored pomenute droga policija je u Ulici Pančevački put u Krnjači, pretresom kuće, pomoćnih prostorija i dvorišta osumnjičene zaplijenila i vagu za precizno mjerenje, 168.000 diinara i 1.175 eura za koje se sumnja da potiču od prodaje droge.

Osumnjičena J.D. se tereti za krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok se Lj.K. i R.K. terete za krivično djelo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega su, uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu.