Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

NASILJE NAD ŽENAMA

Uhapšena devetorica muškaraca nakon napada na ženu u restoranu u Kini

kina – napad na zenu – ss (1)

Žena ga je nekoliko puta odbila nakon čega je on pobjesnio i ošamario je, na šta mu je ona uzvratila. Uslijedila je tuča jer je grupa muškaraca ušla u restoran i brutalno napala ženu i njene prijateljice u restoranu

Kineske vlasti uhapsile su devet osoba pod sumnjom da su izvršile nasilne napade na nekoliko žena u restoranu nakon što su objavljeni snimci sa sigurnosnih kamera koji su izazvali veliki bijes javnosti.

Na snimku iz restorana u Tangshanu u sjevernoj provinciji Hebei vidi se kako jedan od muškaraca prilazi stolu za kojim je sjedila grupa od četiri žene i stavlja ruku na leđa jedne od njih.

Šokantne snimke iz Kine: 9 muškaraca brutalno tuklo ženu (VIDEO)

Žena ga je nekoliko puta odbila nakon čega je on pobjesnio i ošamario je, na šta mu je ona uzvratila. Uslijedila je tuča jer je grupa muškaraca ušla u restoran i brutalno napala ženu i njene prijateljice u restoranu.

Na snimcima sigurnosnih kamera postavljenih ispred restorana vidi se da napadači izvlače iz lokala ženu koja je odbila udvaranje muškarca zbog čega je žestoko pretučena, a većina prolaznika i posjetitelja restorana je stajala sa strane i posmatrala dešavanja, prenosi AP.