Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zagreb

Uhapšena dvojica mladića koji su nasmrt pretukli zaštitara u kockarnici

kockarnica zagreb

Mediji navode da su se policiji sami javili odnosno predali, dvojica napadača, mladići od 22 i 23 godine

Zagrebačka policija utvrdila je identitet trojice muškaraca koji su u subotu ujutro nasmrt pretukli zaštitara u poslovnici igara na sreću na zagrebačkom Trnju, dvojica su pod nadzorom policije u službenim prostorijama, a za trećim se traga.

“Od trenutka saznanja za teško kazneno djelo sa smrtnom posljedicom u kojem su učestvovala trojica muškaraca, policija je započela intenzivne mjere identificiranja i traganja za njima. Operativnim radom na terenu te prikupljenim obavijestima utvrđen je identitet sve trojice muškaraca”, saopćila je sinoć Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

Dvojica se nalaze u službenim prostorijama i pod nadzorom policije, dok se za trećim traga, navodi PUZ. Kriminalističko istraživanje nastavlja se radi utvrđivanja svih okolnosti ovog teškog krivičnog djela, ističe policija.

Mediji navode da su se policiji sami javili odnosno predali, dvojica napadača, mladići od 22 i 23 godine.

Predaja je uslijedila nakon što je policija pregledom snimki nadzornih kamera u klubu i svih raspoloživih kamera na javnim površinama otkrila jednog od trojice napadača, piše Index.

Policija je zatim, prema istom izvoru, pokucala na adresu na kojoj je prijavljen muškarac kojeg su identificirali, a vrata su im otvorili roditelji napadača. Tada je nastala pomutnja među napadačima jer do njih dolazi informacija da je policija bila kod roditelja jednog od njih i shvaćaju da su otkriveni.

Nekoliko sati kasnije dvojica su sami došli u policijsku postaju gdje su odmah i lišeni slobode.

Prema informacijama koje je objavio Index, upravo ta dvojica uhapšenih su najviše učestvovala u premlaćivanju zaštitara.

U subotu oko 5 sati na području Trnja u Lastovskoj ulici, u prostoru poslovnice igara na sreću, nakon verbalnog sukoba trojac je tjelesno napao zaštitara, a zatim pobjegao. Zaštitar je od posljedica napada umro u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Voditelj službe Općeg kriminaliteta Policijske uprave zagrebačke Zvonimir Petrović jučer popodne je s konferencije za novinare pozvao napadače da se sami jave policiji.