Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sahranjena u ponedjeljak

“Upala u loše društvo”: Tinejdžerka se predozirala i umrla, pronašli je ispred kuće

nikolina

Policija je uhapsila Stevana R. (26), zvanog Stiv iz Odžaka, pod sumnjom da je Nikolini omogućio korištenje droge. Navodno je Nikolina kod njega provela noć, gdje su se zajedno drogirali

Na groblju u Odžacima, u ponedjeljak je sahranjena Nikolina S. (17), koja je umrla u subotu, 21. decembra, najvjerovatnije od posljedica konzumiranja droge. Nikolina je oko 7.30 ujutro nađena sklupčana ispod bicikla na ulazu u svoju porodičnu kuću. Hitno je prevezena u somborsku bolnicu, ali joj nije bilo spasa.

Policija je uhapsila Stevana R. (26), zvanog Stiv iz Odžaka, pod sumnjom da je Nikolini omogućio korištenje droge. Navodno je Nikolina kod njega provela noć, gdje su se zajedno drogirali.

Za nesretnu djevojku njeni vršnjaci kažu da su svi znali da se još od osnovne škole drogirala pušeći marihuanu, a posljednjih godina bila je navodno na heroinu. Njeni roditelji imaju troje djece iz prethodnih brakova, a Nikolina je najmlađe od njihovo troje djece iz zajedničkog braka, piše Blic.

– Njeni roditelji su dobri ljudi. Bježala je od kuće, a pušila je cigarete kad je išla u drugi razred osnovne škole – priča jedan od poznanika porodice.

Drugi sugrađani smatraju da je Nikolina bila žrtva lošeg društva.

– Bila je divno dijete, komunikativno, ali je iz te druželjubivosti i spremnosti da učini nešto neobično vjerovatno lako posegla za drogom, od koje više nije mogla da se otrgne, iako pričaju da je pokušavala da se odvikne – kaže nam jedna komšinica.

Ona ističe da je Nikolina bila od one djece koja brzo odrastu i misle da je cijeli svijet njihov.

– Bila je ljepotica. Izgledala je starije od svojih vršnjaka. Rano je poletjela, ali je brzo i pala. To je strašna tragedija za njene roditelje, ali ako su znali da se drogira, morali su znati i da to neće izaći na dobro – kaže ova žena.

Mladi Odžačani navode da je njihov grad prepun droge i da se “zna ko su krupne zvjerke” za prodaju narkotika, ali je, kažu, uhapšen sitni diler Stiv, takođe uživalac opijata.

U Policijskoj upravi u Somboru kažu da tačan uzrok smrti 17-godišnje Odžačanke i dalje nije poznat, jer još nisu stigli rezultati obdukcije. Tek na osnovu njih, tužilaštvo u Somboru će preduzeti dalje mjere.