Globus

tragedija na jadranu

Usmrtio turistu nakon što mu je otkinuo retrovizor?!

29/08/2021
FOTO: novilist.hr / mladen trinajstić

Zasad nema informacija o tome je li do smrti došlo od posljedica samog udarca ili je nesretnik pri padu udario glavom u tlo

Iza vijesti o pronalasku mrtve muške osobe iznad plaže u Baški na otoku Krku, po svemu sudeći, stoji ubistvo iz nehata, piše riječki Novi list.

Sve se zbilo u istočnom dijelu Baške, zvanom Kricin, i to u uskoj dvosmjernoj ulici iznad plaže. Tamo je, kako neslužbeno doznaje Novi list, vozač automobila zagrebačkih registarskih oznaka u jednom trenutku retrovizorom zakačio turistu s njemačkog govornog područja.

Turista se nazljutio i neopreznom vozaču otkinuo retrovizor s automobila, nakon čega je Zagrepčanin izašao iz automobila. Nakon kratke svađe vozač je, kako su Novom listu prepričali očevici, nokautirao pješaka, koji je na licu mjesta preminuo.

Ulica u kojoj je došlo do tragedije / FOTO: novilist.hr

Zasad nema informacija o tome je li do smrti došlo od posljedica samog udarca ili je nesretnik pri padu udario glavom u tlo. Više detalja o uzrocima smrti bit će poznato nakon obdukcije.

Od susjeda je Novi list doznao da je pokušaj reanimacije stranog turiste trajao gotovo sat vremena, ali nije mu bilo spasa. Također navode da bi vozač mogao imati četrdesetak godina, a da je stradali turista bio desetak godina stariji.

Policija se danas još nije službeno očitovala o događaju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.