Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

osijek

Uviđaj pokazao: Muškarac čije je tijelo pronađeno u dvorištu zgrade je ubijen

Foto: Borna jaksic/PIXSELL
Osijek - Pogrebno poduzeće odvozi tijelo muškarca nakon policijskog uviđaja

Identitet žrtve još nije utvrđen, ali se radi o osobi srednje životne dobi

Muškarac čije je tijelo pronađeno u utorak ujutro u dvorištu stambene zgrade u Osijeku žrtva je nasilnog čina, pokazao je uviđaj, izvijestilo je osječko županijsko tužiteljstvo.

Zamjenik županijskog državnog tužitelja Miroslav Dasović izjavio je novinarima na mjestu događaja u Županijskoj ulici da se sumnja na nasilnu smrt, u vidu kaznenog djela i da se nastavlja kriminalističko istraživanje, piše Index.

Uviđaj još traje, prikupljaju se i izuzimaju tragovi koji će biti poslani na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja i vještačenja “Ivan Vučetić”.

Tijelo žrtve prevezeno je na Odjel patologije osječkog KBC-a radi utvrđivanja uzroka i nastanka smrti, kazao je Dasović.

Nije utvrđen identitet

Napominje da identitet žrtve još nije utvrđen, ali se radi o osobi srednje životne dobi. Novinarima nije mogao odgovoriti mogu li dosad pronađeni tragovi nekoga povezati s kaznenim djelom, dodavši kako se tragovi i dalje prikupljaju.

Policija je jutros izvijestila da joj je nešto prije osam sati dojavljeno da se, u Županijskoj ulici, u Osijeku, u dvorištu stambene zgrade nalazi nepoznati muškarac, koji leži i ne daje znakove života. Policijski službenici žurno su izašli na mjesto događaja, gdje je liječnik osječko-baranjskog Zavoda za hitnu medicinu potvrdio smrt muške osobe, naveli su u osječko-baranjskoj policiji.