Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

policija ga identifikovala

Užasne scene iz Splita: Brutalno napao dvije žene, objavljene obje snimke

New Project – 2021-07-17T160708.778

Upozoravamo čitatelje da je snimka nadzorne kamere uznemirujućeg sadržaja

Mladić, kojeg je hrvatska policija već identificirala, izvršio je danas u Splitu dva brutalna napada na dvije žene. Policija intenzivno traga za počiniteljem, a motivi ovih brutalnih napada nisu poznati. Suprug jedne od napadnutih žena, koji je čak raspisao i nagradu za informacije o počinitelju kaže apel je urodio plodom.

Upozoravamo čitatelje da su naredne dvije snimke s nadzornih kamera uznemirujućeg sadržaja.

Drugu žrtvu napao je prilikom ulaska u zgradu, jutros u 7,45 sati…

Na splitskim Firulama u Splitu jutros je brutalno premlaćena 52-godišnja Nevenka Margeta. Sve je snimila nadzorna kamera, a njen suprug Damir Margeta, ponudio je hiljadu kuna (oko 250 KM) nagrade za informacije o počinitelju.

“Apel je urodio plodom, počinitelj je identificiran, a supruga je srećom puštena iz bolnice na kućni oporavak. Nikad ga ranije nismo vidjeli i ne znamo ko je, niti znamo koji bi mogao biti njegov motiv”, rekao je Damir Margeta za dnevnik.hr.

Policija je potvrdila da tragaju za mladićem, kojeg su uspješno identificirali.

“Nepoznata muška osoba fizički je napala uposlenu u ugostiteljskom objektu na plaži Firule nakon čega se udaljila. Utvrđeno je da je oštećena zadobila lakše tjelesne ozljede. Oko 07:45 sati zaprimljena je dojava kako je u ulici A. B. Šimića u Splitu muška osoba fizički napala žensku osobu prilikom ulaska u zgradu nakon čega se udaljila. Utvrđeno je kako je oštećena zadobila tešku tjelesnu ozljedu noge”.

Iz policije su potvrdili samo kako se radi o istom počinitelju te kako je u toku intenzivna potraga, a motivi su nepoznati.