Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Velika tragedija: Roditelji poginuli pred očima kćerkice (FOTO)

nesreca
Foto: PIXSELL

U teškoj saobraćajnojnesreći koja se jučer oko 13:35 dogodila kod Vukove Gorice nedaleko od Karlovca poginulo je dvoje ljudi. Radi se o bračnom paru, a u automobilu je s njima bila i devetogodišnja kći koja je teško ozlijeđena, javljaju hrvatski mediji.

Policija je jutros objavila detalje tragedije.

“Jučer oko 13.30 sati na državnoj cesti D-3 u mjestu Vukova Gorica dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale. Ličnim automobilom riječkih registarskih oznaka upravljao je 39-godišnjak koji je, iz za sada neutvrđenog razloga, u zanošenju sletio van ceste i udario u stablo. Tom prilikom smrtno je stradao vozač i 43-godišnja putnica, a dijete je teško ozlijeđeno. U cilju utvrđivanja točnog uzroka nastanka saobraćajne nesreće provodi se daljnje kriminalističko istraživanje”, priopćili su iz policije.

Foto: PIXSELL

Kako neslužbeno doznaje Radio Mrežnica, poginuli su supružnici iz Vrbovskog s kojima je u autu bila i kći, koja je ozlijeđena. Navodno su išli u Karlovac po drugo dijete, koje se vratilo s mora.

Foto: Radio Mrežnica

Automobil Škoda sletio je s ceste u desni usjek pa su uz hitnu službu morali intervenisati i vatrogasci te pomoći u izvlačenju preživjele osobe i tijela preminulih. Na mjestu nesreće vidljiv je trag kočenja automobila u dužini sedam metara.