Crna Gora

Velike pakete s drogom bacali po šumi, policija uhapsila dvije osobe (FOTO)

Подгорица – Управа полиције – запли

U kanjonu rijeke Cijevna na području opštine Tuzi zaplijenjena su tri džaka sa oko 75 kilograma marihuane

Crnogorska policija pretresom na više lokacija u Podgorici i Tuzima zaplijenila je više od 85 kilograma droge i uhapsila dva lica.

Uprava policije Crne Gore saopštila je da je na četiri lokacije u Podgorici zaplijenjeno više od 10 kilograma marihuane, kao i manja pakovanja kokaina, heroina i marihuane namijenjena uličnoj prodaji, te lišena slobode dva lica.

“Osim toga, službenici Stanice granične policije Podgorica su, u odvojenoj aktivnosti, na području Tuzi zaplijenili oko 75 kilograma marihuane”, navodi se u saopštenju.

Policija je u Podgorici u koritu rijeke Ribnica pronašla džak sa 10,8 kilograma marihuane.

Službenici policije su izvršili pretrese stanova na četiri lokacije koje koriste lica D.K. /57/, L.L. /21/, S.S. /34/ i T.M. /23/.

“Pronađeno je sedam pakovanja kokaina, osam pakovanja heroina i dva pakovanja marihuane koji su, kako se sumnja, bili spremni za tzv. uličnu prodaju. Lica D.K. i S.S. su se bavila nabavkom i stavljanjem u promet droga kokain, heroin i marihuana, te su njih dvoje lišeni slobode”, navodi se u saopštenju.

U kanjonu rijeke Cijevna na području opštine Tuzi zaplijenjena su tri džaka sa oko 75 kilograma marihuane.

O svemu je obaviješten državni tužilac, kao i policija Albanije.

U Crnoj Gori policija je od početka 2019. godine zaplijenila više od tonu droge, dok je u prošloj godini zaplijenjeno 3,3 tone.