Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vesni Pusić uputio prijetnju smrću zbog Praljka, pa se izvinjavao (FOTO)

pusic – fejs – prijetnje

Prijetnje smrću nakon izjava o presudi hercegovačkoj šestorki dobila je članica hrvatske stranke GLAS, Vesna Pusić.

Podsjetimo, saborski zastupnik GLAS-a Goran Beus Richembergh jučer je, komentirajući samoubistvo Slobodana Praljka, utvrdio kako je za njega neprihvatljivo da se u saboru održi minuta šutnje za osuđenog ratnog zločinca. Vesna Pusić je, pak, jučer ustvrdila kako je presuda hercegovačkoj šestorici, među kojima je i Praljak, rezultat loše i pogrešne hrvatske politike devedesetih godina, prenosi Index.hr.

Beus Richembergh je na svom Facebooku objavio sadržaj prijetnji koje je dobio, a potom je GLAS na Fejsu objavio prijetnje smrću koje je dobila Vesna Pusić.

“Izdajico jedna smrdljiva čekaj dok dodem u zagreb zaklat cu te ko prase”, napisao je stanoviti Jerko Bajsic (koji na profilnoj slici ima osuđenog zločinca Praljka) u porukama Vesni Pusić.

Ona mu je odgovorila da je prijavljen policiji, na što je Bajsic odgovorio: “ajde tako i tako nisam u hrvatskoj izdajico. i znam da me neces prijaviti jer dobivas svaki dan tako nešto”.

Pusić mu je odgovorila da “policija radi i u Njemačkoj” i to “još bolje nego u Hrvatskoj”, na što je Bajsic krenuo s ispričavanjem: “oprostite bio sam ljut, neće više doći do toga molim vas oprostite”.