Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nesreća u Hrvatskoj

Vozač ispao iz auta koji je sletio na njega i usmrtio ga

hrvatska policija – pixsell
24.01.2012., Zagreb - Na Dugoselskoj cesti kod Duge Lazine u sudaru kombija i osobnog automobila ozlijedjeno je troje ljudi. Policija regulira promet i osigurava mjesto nesrece. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Od siline udara vozač, koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom, ispao je iz vozila te je na njega palo vozilo uslijed čega je smrtno stradao. Nakon udara došlo je do zapaljenja automobila

Kod Našica u Hrvatskoj je došlo do teške saobraćajne nesreće. Poginuo je vozač auta, a policija još pokušava utvrditi o kome se radi.

“Na području Policijske stanice Našice, u Ulici Matije Gupca u mjestu Lađanska, sinoć oko 22 sata dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila čiji se identitet još utvrđuje”, piše policija.

Onda su objavili kako je došlo do nesreće.

“Do saobraćajne nesreće došlo je kada se vozač osobnog automobila iz smjera Jelisavca u smjeru Ribnjaka nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je sletio s kolnika u odvodni kanal gdje je prednjim djelom vozila udario u betonski most, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na krov.

Od siline udara vozač, koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom, ispao je iz vozila te je na njega palo vozilo uslijed čega je smrtno stradao. Nakon udara došlo je do zapaljenja osobnog automobila koji su ugasili pripadnici Javne vatrogasne jedinice Našice. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju identiteta vozača.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Našice. O događaju je izviješten zamjenik Općinskog državnog odvjetnika”, piše policija.