Globus

hrvatska

Vozač kosovskog autobusa u požeškom zatvoru, utvrđen identitet poginulih

28/07/2021

Policija vozača sumnjiči za počinjenje prometne nesreće, jer se nije kretao voznom trakom, te je vozilom zahvatio travnatu površinu nakon čega je došlo do prevrtanja autobusa. Za to je kazneno djelo predviđena kazna do 15 godina zatvora

Vozač kosovskog autobusa predan je u zatvor u Požegi, a utvrđen je identitet svih desetero stradalih osoba u nesreći koja se dogodila u nedjelju na autocesti kod Slavonskog Broda, izvijestila je u srijedu brodsko-posavska policija.

Sudac istrage proveo je u utorak prvo ispitivanje 52-godišnjaka, a potom mu je rješenjem odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana. Istog dana, okrivljenik je predan u zatvor u Požegi, navodi se u priopćenju.

U toj je prometnoj nesreći smrtno stradalo 10 osoba, 15 osoba je zadobilo teške tjelesne ozljede, dok je 30 osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Također, ističe Policijska uprava, bitno je napomenuti da je za svih deset poginulih osoba utvrđen identitet, prenosi Hina.

Policija vozača sumnjiči za počinjenje prometne nesreće, jer se nije kretao voznom trakom, te je vozilom zahvatio travnatu površinu nakon čega je došlo do prevrtanja autobusa. Za to je kazneno djelo predviđena kazna do 15 godina zatvora.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.