Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vučić: Imamo tragova za ubistvo Ognjanovića

vucic1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da postoje određeni tragovi za ubistvo advokata Dragoslava Miše Ognjanovća, koje se dogodilo sinoć u Beogradu, javlja Anadolu Agency (AA).

“Imamo određene tragove za sinoć. Ne mogu da kažem da je riješeno, ali ima nekakvih tragova”, rekao je Vučić novinarima u Nikincima na vojnoj vežbi.

On je rekao da policija sprovodi akcije koje su “mnogim ljudima neprijatne”.

Vučić je dodao da mora da se zaustavi rat “dva klana oko tržišta narkotika” i da će sa njima država da se obračuna na brutalniji način.

“Da pokažemo ubicama i kriminalcima da Srbija nije pogodno tle. Beograd i Srbija ne mogu da budu poligon za njihovo djelovanje”, rekao je Vučić.

Ognjanović koji je bio dio tima odbrane bivšeg predsjednika Jugoslavije Slobodana Miloševića, njegove supruge Mirjane Marković, Luke Bojovića i Djordja Prelića, koji je jedan od optuženih za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona, ubijen je sinoć u Beogradu, dok je njegov sin ranjen u pucnjavi.

Advokatska komora Srbije i Advokatska komora Beograda najavile su jednonedeljnu obustavu rada kako bi ukazale na probleme bezbjednosti sa kojima se njihove kolege susreću.