Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vučićev “Informer” pronašao izmišljeni snajper pored izmišljenog puta!

Untitled111

Pošto su režimski srbijanski mediji vidjeli da se masa “ne pali” na izmišljeni kamen, nož i pesnicu, očekivalo se da će se u priču kad tad uključiti i izmišljeni snajper. Bilo je samo pitanje vremena. Još samo je sada potrebno izmisliti Vučićevu smrt i ova priča može da se završi, piše srbinajski portal Telepromter.

Naime, Vučićev “Informer” došao je do “strogo poverljivih” podataka ( kao što je došao i do podataka da je hrvatska predsjednica snimila porno film!) da je na Vučića ustvari planiran atentat snajperom!

Mora se narod ubijediti da je na Vučića izvršen pokušaj atentata, pa makar izmisliti i snajper koji je pronađen sasvim slučajno pored izmišljenog puta.

Kakav je to snajperista koji ostavlja svoj snajper pored puta nakon što ga nije upotrijebio?

Pošto “Informer” tvrdi da je ovaj izmišljeni atentat organizovao agent britanske obaveštajne službe, pitamo se da li MI-6 agenti uvijek ostavljaju snajpere pored puta ili je ovo urađeno samo da bi “Informer” imao o čemu da piše?

Untitled

Biće ipak da samo izmišljeni snajperisisti ostavljaju izmišljene snajpere pored izmišljenih puteva kako bi “Informer” moga da napiše izmišljenu vijest!

Kako bi nas “Informer” dodatno ubijedio da je nekakav snajper bio u igri, skinuli su sa Googlea fotografiju snajperiste, nakačili je na naslovnu stranu i uperili ka Vučiću.

Dakle, na Vučića je izvršen izmišljeni atentat sa kamenom, pa sa nožem, kasnije sa pesnicom i na kraju sa snajperom!

Međutim, niko još nije uspio da dokaže da je Vučić udaren pesnicom u donji dio lijeve usne!

Nelogičnosti se samo nižu. Da je u ovom pokušaju izmišljenog atentata sve kristalno jasno, nejasnoća ne bi bilo. Ali, kada se radi o izmišljenom pokušaju atentata, posebno je interesantno tražiti nelogičnosti.

Pošto znamo da sve ove medije kontroliše Vučić, postavlja se pitanje šta se desilo sa onom “rukom pomirenja”? Izmišljenim atentatom se ne postiže nikakvo pomirenje!

Međutim, pošto Vučić slaže čim zine, naivan je onaj ko je vjerovao da je Vučić zaista želio pomirenja. U suprotnom, ne bi izmislio atentat na sebem piše srbijanski Telepromter.