Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zaklao suprugu pa se objesio u štali

policija-srbija123

Dragan Stevanović (46) zaklao je nožem u krevetu u očevoj kući svoju usnulu suprugu Draganu (42) iz Jagodine, a zatim je izašao u dvorište i objesio se u štali, prenosi ATV.

Niko u Županjevcu ne zna motive ove tragedije koja se završila ubistvom i samoubistvom supružnika.

Pretpostavlja se da je motiv ubistva taj što žena nije htjela da se iz Jagodine preseli u selo. Juče je obavljena i obdukcija tijela supružnika.

“Po položaju tijela u krevetu, Dragana je spavala kada joj je Dragan nožem bukvalno prerezao vrat. Nije ni reagovala. Iz sna je otišla u smrt. Ubica je iskoristio trenutak dubokog sna. Krevet i soba bili su puni njene krvi. Niko od ukućana – njegov otac Života, majka Slobodanka nisu čuli šta se događa, već su tek ujutru otkrili šta se dogodilo”, pričaju očevici s uviđaja.

Komšije dodaju da je u susjednoj sobi spavala njihova najmlađa kćer Verica i da je ona tog jutra vidjela mrtvu majku.

Od tada neprestano i neutješno plače. Kćerke Verica i Vesna, koja ima dvoje djece, bile su veoma vezane za majku.

Dragan i Dragana u braku su bili 22 godine.

“Nije mu bilo pravo što mu žena živi i radi u Jagodini, sa njom su bili sin i najmlađa kćerka, a on u Županjevcu. Vratio se u selo prije možda desetak mjeseci, jer mu je otac teško obolio, a majka slabog zdravlja. Održavao je imanje, radio na njivi, gajio stoku, a porodicu je viđao vikendom. Htio je gradi kuću u Županjevcu, ali su ga njegovi odgovarali, jer su više voljeli grad”, objašnjavaju komšije.