Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Brzi i žestoki

Škoda-Superb u BiH će biti predstavljena u oktobru

29/09/2015

Novi model omiljene Škode-Superb u BiH bit će predstavljen u oktobru. Novi Superb je moderan , elegantan i dinamičan, a svojim emocionalnim nastupom postavlja nova mjerila u srednjoj klasi vozila i predstavlja početak nove ere.

Ova perjanica marke je najbolje vozilo Škoda svih vremena i oduševljava dizajnom, najboljom ponudom prostora u segmentu i inovativnom MQB-tehnologijom Volkswagen koncerna. Cilj škodinih dizajnera i inženjera je bio stvoriti izuzetnu prostranost s naglaskom na modernu i visokokvalitetnu eleganciju.

Adis Bunjo

Adis Bunjo

Svojim novim izrazito jakim dizajnom novi Škoda model pokazuje emocionalnu snagu marke. Pritom novi Superb u serijsku proizvodnju donosi uzbudljivi dizajn “ŠKODA VisionC”.

Nova mjerila postavlja po pitanju prostora i udobnosti. Nova generacija modela nudi najviše slobodnog prostora za glavu i noge u zadnjem dijelu vozila kao i najveći prtljažni prostor u segmentu. Istovremeno je limuzina s 29 “Simply Clever”-detalja tako “clever” kao nikad prije.

– Nova Škoda Superb plijeni jasnom geometrijom, markantnim površinama, skulpturalnim oblicima i elegantnim linijama. Promocija ovog modela bit će upriličena u oktobru, dok će u prodaji biti dostupan u novembru. Cijena novog Superba je već od 47.783 KM, kaže Adis Bunjo, , generalni direktor u firmi “TRIAB Škoda” koja se bavi prodajom i servisiranjem brenda “Škoda”.

Dodajmo još da novi Superb pokreću benzinski agregat 1,8 TSI, te dizelski 2,0 TDI od 110 kW i 140 kW.

Dostupan je u 3 paketa opreme Ambition, Style i Laurin&Klement.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.