Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Malčanski berberin

Zaokret u potrazi za pedofilom u Srbiji: Nađene dječje gaćice, majica i hrana

srbija

U blizini jedne od kuća u kojoj je utvrđeno da je proteklih dana boravio Malčanski berberin, kako se u srpskim medijima naziva pedofila, pronađeni su novi tragovi

Nađeni su novi tragovi u najvećoj potrazi na Balkanu, koja traje osmi dan, za pedofilom Ninoslavom Jovanovićem koji je oteo 12-godišnju djevojčicu Moniku Karimović.

Kako Blic doznaje od izvora bliskih istrazi, u blizini jedne od kuća u kojoj je utvrđeno da je proteklih dana boravio Malčanski berberin, kako se u srpskim medijima naziva pedofila, pronađeni su novi tragovi. Naime, pronađene su ženske crne gaćice i dječja majica za koje se sumnja da ih je pedofil kupio za djevojčicu i da su mu ispale prilikom bijega. Nedaleko od toga pronađena je i salama.

Policija nema sumnje da ove stvari pripadaju upravo monstrumu koji je oteo djevojčicu jer u selu u kojem su pronađene ove stvari gotovo da ne živi niko i nalaze se samo stariji ljudi koji kažu da ništa od toga ne pripada njima i da prije nekoliko dana nije bilo tu.

Jučer je, kako je doznao Blic, u blizini sela Minićevo viđen muškarac koji odgovara opisu pedofila Ninoslava Jovanovića.

Pedofil je s otetom djevojčicom, kako se čini, sve bliže bugarskoj granici.

U potragu za otetom djevojčicom i otmičarem pedofilom uključila se i srpska sigurnosna agencija BIA.