Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Zastupniku HDZ-a “svastika” je isto što i zvijezda petokraka

17/06/2015

Zastupnik HDZ-a u Hrvatskom saboru Dujomir Marasović poručio je u srijedu glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu da prijavi nepoznate počinitelje zato što su “napravili socijalističko obilježje nasred Hajdukova igrališta”.

dujomir marasovic

Dujomir Marasović

“Taj znak je oznaka socijalističke partije Njemačke kao i petokraka zvijezda socijalističke partije Jugoslavije, odnosno Hrvatske. I to su dva ista identična znaka s istim učinkom u Drugom svjetskom ratu i u poraću”, poručio je Marasović replicirajući glavnom državnom odvjetniku koji je podnosio Saboru izvještaj o radu u protekloj godini.

U Splitu je, kaže, na vlasti SDP, u Hajduku pretežno SDP, sve su tajne službe u rukama su SDP-a.

“A ko je kriv? Ja kriv tobože? Pa izvolite istražiti ko je kriv. A mi u Splitu svi znamo, babe znaju, ribe znaju, da je SDP u borbi s Hrvatskim nogometnim savezom inspirisao ovaj slučaj kako bi srušio Nogometni savez, isto kao što je Tito namjestio one špijunske aparate ispod Jovankinog kreveta kad je izmijenio Rankovića”, rekao je Marasović.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.