Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Neračišćeni računi

Zelenaš ubijen nakon svađe oko duga u Šapcu

ubistvo srbija

Osumnjičeni je nož bacio pored kartonske kutije ispred zgrade, nakon čega je otišao u policijsku stanicu i prijavio se

Miloš Bogojević (52) jučer je ubijen u Šapcu, a sumnja se da su motiv ubistva bili neraščišćeni računi zbog zelenašenja. Za ubistvo je osumnjičen Dragomir Todorović (68), saznaje “Blic“.

On je nožem napao i izbo žrtvu, i zatim se oko osam sati predao policiji gdje je ispričao kako je došlo do incidenta.

Kako “Blic” saznaje, Todorović, koji je sa sinom i suprugom živio na imanju u Gornjoj Vranjskoj, došao je jučer oko sedam sati u stan kod Bogojevića kojem je dugovao novac, jer je uzimao na kamatu i nije vraćao dug. Prvo je došlo do svađe, a onda je Dragomir, poslije kraće rasprave, izvadio nož i zadao mu više udaraca.

– Čuli su se jauci tog čovjeka. Cijela zgrada se orila. Ja sam odmah čuo da je neko nekog izbo nožem. To je zaista strašno što se dogodilo. Ja sam ga sretao svako jutro, čak mi je rekao kako će uskoro početi da trenira kod mene da bi skinuo kilograme. Ne znam ništa o njemu osim da smo se uvijek javljali jedan drugom jer on živi u zgradi gdje ja držim klub – priča Vladimir Pantelić iz Šapca.

Od tih povreda Bogojević je odmah preminuo, a kako „Blic“ saznaje, obducenti su ga pronašli u hodniku njegovog stana u Vojvode Mišića 77 gdje je sam živio posljednjih godinu dana. Nije se mnogo družio sa komšilukom, ali je vijest o smrti sve šokirala.