Globus

Nesreća u Hrvatskoj

Žena “citroenom” sletjela s autoceste, jedno poginulo, dvoje povrijeđenih (FOTO)

13/09/2019
Foto: 24sata.hr

Oko 22 sata 35-godišnji je putnik kojemu je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava preminuo

Troje ljudi teško je povrijeđeno  u četvrtak oko 19.40 sati u prometnoj nesreći na autocesti A3 kod odmorišta Križ, a jedan muškarac kasnije je preminuo od zadobivenih ozljeda, javljaju hrvatski mediji.

Kako javlja 24sata.hr , 39-godišnja strana državljanka je upravljala Citroenom stranih oznaka, a kretala se desnom prometnom trakom južnog kolnika autoceste A3 u smjeru Slavonskog Broda.

Dolaskom do 71. kilometra, u zanošenju je skrenula udesno u smjeru jugoistoka preko prometne trake za zaustavljanje vozila u nuždi, preko koje je sletjela na mekani teren s južne strane kolnika. Prednjim dijelom vozila je naletjela na zaštitnu ogradu, pod koju se automobil podvukao i nastavio zanositi po mekom terenu ispod ograde u smjeru istoka.

Dolaskom do mosta odvodnog kanala, lijevim bočnim dijelom automobil je naletio na jugozapadni dio betonskog mosta i metalnu ogradu mosta, a potom i na zaštitnu žičanu ogradu, s južne strane kolnika.

U saobraćajnoj  nesreći teško su ozlijeđeni putnik iz vozila, 35-godišnji strani državljanin, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava, 39-godišnja vozačica kojoj je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb te drugi 35-godišnji putnik iz vozila, također strani državljanin, a liječnička pomoć pružena mu je u OB Ivo Pedišić-Sisak.

Oko 22 sata 35-godišnji je putnik kojemu je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava preminuo.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.