Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ženi šipkom smrskao glavu, pa izmislio priču o lopovima

goran-i-jasmina45

Goran Živković (52) priznao je večeras u policiji da je ubio svoju suprugu Jasminu (48) u naselju Medoševac u Nišu, a potom iscenirao razbojništvo, piše Blic.

Iako je isprva tvrdio da se ničega ne sjeća i da su ga nepoznate osobe udarile u glavu, večeras je, suočen sa dokazima koji su pronađeni u kući, priznao ubistvo.

Goran Ž. je rekao komšiji da su provalnici ubili njegovu ženu, ali se kasnije ispostavilo da to nije tačno, nakon čega je jučer priveden.

Kako “Blic” saznaje, on je pao na poligrafu i priznao da je ženi smrskao glavu sa čak 13 udaraca u glavu i da je brutalni zločin počinio iz ljubomore.

Forenzičari su u njihovoj porodičnoj kući u Medoševcu prikupljali dokaze. Tako je nakon ispumpavanja septičke jame u dvorištu kuće nađena metalna šipka, kojom se sumnja da je žena ubijena.

– On se prije toga držao priče da ga je neko udario u glavu te noći kada se vratio sa autobuske kući i da se ničega ne sjeća. Međutim, povrede koje ima nisu takve da bi od njih neko mogao da se onesvijesti ili da izgubi pamćenje. Ima na potiljku hematom i manje ozljede, koje je mogao i sam sebi da nanese nekim predmetom ili jednostavno udarcem glave u zid – kaže izvor Blica.

Njega je, inače, u dvorištu tog jutra zatekao komšija Ljubiša Mirković, nakon što je dozivao za pomoć. Međutim, istog jutra prije Ljubiše nailazila je jedna komšinica sa namjerom da popije kafu sa Jasminom, ali joj je Goran odgovorio da spava, ne spominjući nikakav napad.

Ubijena žena je takođe nađena u sobi na krevetu u kojem nije imala običaj da spava. Prvobitnu teoriju muža o razbojništvu u sumnju je dovela i činjenica da, iako je stan bio ispreturan, ništa iz kuće nije odneseno.

Uprkos cijelom scenariju koji je Goran osmislio, policija je na osnovu dokaza rasvijetlila zločin i proglasila ga osumnjičenim.

Da je bio jako ljubomoran potvrđuju i rođaci ubijene žene. Kažu da je prije dvije ili tri godine on pretukao suprugu, ali da ona to nije prijavila policiji.