Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ženu ubio čekićem i mirno napustio stan

merima

Mihalj Skivjani (58), osimnjičen za ubistvo Merime Redžepove (29), pred tužiocem je rekao da je ženu pretukao čekićem, poslije čega je u četvrtak ujutro mirno otišao iz svog stana u Ljermontovljevoj ulici, u Novom Sadu.

„On je posle bučne svađe uzeo čekić i tukao ju je po glavi, a kada je vidio da je mrtva, samo je mirno izašao iz stana. Zabavljali su se nekoliko mjeseci, ali stalno su se svađali, pa je tako i ovoj put pre svirepog ubistva prethodila bučna prepirka i vriska. Kako je rekao, namjeravao je da se preda policiji, ali je od šoka prvo otišao do brata”, izjavio je za Blic izvor u MUP.

U novosadskoj policiji je potvrđeno da je nastradala Merima odranije poznata organima gonjenja kao prostitutka

Osumnjičeni za brutalno ubistvo je inače uhapšen prekjuče u stanu svog brata, 24 sata nakon što je policija pronašla beživotno tijelo djevojke.

Merimu Redžepov je mrtvu na podu sobe zatekao gazda stana gdje je živio Skivjani, koji mu se od tog momenta više nije javljao na telefon. U novosadskoj policiji je potvrđeno da je nastradala Merima odranije poznata organima gonjenja kao prostitutka.

Skivjani je već robijao devet godina zbog nanošenja teških tjelesnih povreda svojoj nevjenčanoj supruzi Joliki Lakatoš (47) od kojih je nesretna žena i preminula.

On je u noći između 10. i 11. februara 2001. godine u stanu gdje su zajedno živjeli isprebijao Joliku Lakatoš, koja je zbog teških povreda glave te noći preminula.