nasilje u srbiji

Zlostavljali i mučili komšiju, pa snimak objavili na internetu (VIDEO)

Jedan od maloljetnih zloostavljača sa snimka potiče iz problematične porodice, otac mu je bio do skora u zatvoru, a socijalni radnici su prije par godina intervenisali u njegovom domu jer je otac imao seksualne odnose sa majkom pred djecom

Direktor Centra za socijalni rad Leskovac Predrag Momčilović podnio je krivičnu prijavu protiv maloljetnih osoba koje su u Pečenjevcu prije nekoliko dana psihički i fizički zlostavljali svog komšiju, inače mladića sa lakšim mentalnim invaliditetom, sve to snimili kamerom mobilnog telefona i okačili na internet.

Ovaj snimak izazvao je burne reakcije mještana ovog sela koji tvrde da znaju o kojim zlostavljačima se radi i tvrde da im to nije prvi put.

Jedan od maloljetnih zloostavljača sa snimka potiče iz problematične porodice, otac mu je bio do skora u zatvoru, a socijalni radnici su prije par godina intervenisali u njegovom domu jer je otac imao seksualne odnose sa majkom pred djecom.

Na snimku se vidi kako trojica mladića mučki udaraju svog komšiju, vrijeđaju ga, a u jednom trenutku mu nogom pritišću vrat nakon čega on počinje da se guši i na kraju mu naređuju da izađe iz kuće.

Pretpostavlja se da je snimak snimila ženska osoba čiji glas se čuje u pozadini i koja se sve vrijeme smije dok kamerom bilježi brutalno nasilje, objavili su srbijanski mediji.