Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zoran Milanović: Pozivam Most da reforme napravimo zajedno

milanovic

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) i aktuelni premijer Hrvatske Zoran Milanović obratio se u štabu koalicije Hrvatska raste riječima da je jedna stvar jasna i da je Hrvatska odlučila da nema povratka na staro, javlja Anadolu Agency (AA).

On je kazao da će narednih dana, a možda već sutra, odlučiti u kojem će pravcu ići.

“Četiri godine smo provodili reforme i čuvali socijalni mir. U ove četiri godine smo pokazali i da smo ljudi i da smo visoko organizovana država koja zna zaštiti suverenitet države i građane, ali i zaštiti ljudske vrijednosti”, poručio je Milanović.

Istakao je da dalje ne mogu sami i da je potrebno da im se pridruže partneri, ali ne kao vođama, već kao partnerima.

“Ne postavljamo uslove, već želimo razgovarati o onome što što smo radili. Pozivam Most da reforme napravimo zajedno”, jasno je Milanović pozvao iznenađenje izbora, koaliciju Most.

Dodao je da glas birača nije samo glas, nego i vjera, povjerenje i nada.

“Nema mjesta euforiji, borili smo se teško, ali nismo iz vida izgubili jedinu vodilju, a to je hrvatski interes. Nakon četiri godine možemo reći čista obraza, čista srca da Hrvatska raste i da je bolje organizovana nego ikada. Sve je to rezultat rada moje vlade. Hoćemo još, želimo služiti svom narodu i pozivam sve koji su dobre volje i vjere da nam se sutra pridruže u razgovorima o budućnosti Hrvatske”, rekao je Milanović.