Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

hrvatska

Prikolica puna maturanata sletjela s ceste

nesreca maturanti labin
FOTO: Istarski.hr
Snimke s lica mjesta

Na prikolici su se nalazili maturanti Srednje škole Mate Blažina iz Labina koji su slavili posljednji dan škole

U saobraćajnoj nesreći koja se desila danmas poslijepodne kod Labina (Istra, Hrvatska) traktor s prikolicom na kojoj su bili maturanti sletio je s ceste.

Policija i Hitna pomoć još su na mjestu događaja, te pružaju pomoć. Dio ozlijeđenih prevezen je u pulsku Opću bolnicu, piše Index.hr.

Na prikolici su se nalazili maturanti Srednje škole Mate Blažina iz Labina koji su slavili posljednji dan škole. Iz Civilne zaštite su kazali kako je ozlijeđeno osam osoba.

“Za sada ih je u Opću bolnicu Pula stiglo osam, troje ima ozbiljnije ozljede, pet je još u evaluaciji. Trenutno se na terenu radi trijaža i očekuje se dolazak još ozlijeđenih maturanata u OB Pula”, rekla je Indexu direktorica Irena Hrstić. Dvoje ozlijeđenih maturanata poslano je u KBC Rijeka, javlja Glas Istre.

Labin danas, dojava o masovnoj nesreći u 10:38 minuta. Dogodilo se prevrtanje prikolice s maturantima. Neslužbeno, 15 ozljeđenih! Svi ozljeđeni su zbrinuti.. 🚑💙

Posted by HITNA UŽIVO 194 on Friday, May 26, 2023

Istarski.hr neslužbeno doznaje da je uzrok nesreće otkazivanje kočnica na nizbrdici te da je u prevrnutoj prikolici bilo dvanaest do trinaest maturanata.

Istarski župan Boris Miletić poručio je da je izbjegnuta velika tragedija.